Tarinatehdas

Tarinatehdas on toiminut vuodesta 2004 alkaen työnohjaus- ja valmennusalan osaajana. Tarinatehtaan palvelutarjonta sisältää työnohjausta, johdon- ja työyhteisön valmennusta ja coachingia. Rakennetaan yhdessä sellaisia näkökulmia ja prosesseja, jotka auttavat yksilöä, tiimiä ja organisaatiota suoriutumaan paremmin perustehtävässään ja onnistumaan. Tavoitteena on vahvistaa yhteistyötä ja työhyvinvointia, työprosessien- ja asiakaspalvelun laatua ja tuloksellisuutta työssä.

Huippusuosittu valmennus on kehittämis- ja kick off- päivillä ”Mielentaidot – keinoja stressinhallintaan ja työhyvinvointiin. Kohti kukostusta! ”. Tarinatehtaan toiminnan taustateorioina ja viitekehyksinä ovat ratkaisukeskeisyys, positiivinen psykologia ja kongnitiisen terapian uusimmat opit. Mindfulnessin keinoja ja neurotieteitä sovelletaan erityisesti mielentaitoihin ja stressinhallintaan tähtäävässä valmennuksessa.

Tekijä

Osaaminen

Johanna Heikkinen on päätoiminen työnohjaaja ja esimies- ja työyhteisövalmentaja. Johanna on toiminut ohjauksen ja valmennuksen parissa yli 20 vuotta. Hänellä on laaja kokemus ja koulutus ihmisten ohjaamisesta ja valmennuksesta eri ohjausmuotojen parissa: työnohjauksen, coachingin, ratkaisukeskeisen terapian, NLP:n ja mindfulness-valmennuksen.

Johanna Heikkisellä on monipuolinen kokemus hyvin erilaisten toimialojen työnohjauksesta. Suurimpina asiakkuuksina ovat työnohjauksessa olleet mm. sosiaali-, kasvatus-, järjestöala ja vaativaa asiakastyötä tekevät ryhmät, perustyöstä hankkeisiin. Lisäksi Johannalla on pitkä kokemus työyhteisö- ja johdonvalmennuksesta, aikuiskoulutuksesta, vaativasta asiakastyöstä ja suunnittelu- ja kehittämistehtävistä. Coachingissa asiakkuuksia on laaja kirjo esim: ICT-ala, paperiteollisuus, media, kulttuuri, lääketiede, järjestöt, tekninen toimi - asiantuntijasta ylimpään johtoon.

Erityisosaamista muutosprosessien valmentamisesta, esimiesten, johtoryhmien työnohjauksesta ja coachaamisesta. Johanna Heikkinen on jäsenenä seuraavissa järjestöissä: Suomen työnohjaajat ry, Coaching yhdistys, ICF Finlandin perustajajäsen, RATKES yhdistys, NLP-yhdistys

Asiakaspalautetta: haastaja ja tuki sopivassa suhteessa, laadukkaat ja tulokselliset asiakasprosessit, aina 100 % panostus ja läsnäolo, oman alansa huippuosaaja. Persoonana empaattinen, joustava, tavoitteellinen ja nopeasti oivaltava.

Taustakoulutus

  • Yhteiskuntatieteiden maisteri, lisäksi käyttäytymistieteiden aineopinnot.
  • Ammatillinen opettaja, Helsingin Liiketalouden ammattikorkeakoulu.
  • Työnohjaaja, Helsingin Yliopisto.
  • Ratkaisukeskeisen terapian koulutus.
  • Certifioitu Business Coach, BCC.
  • NLP Master Practitioner koulutus.
  • Muutosjohtajuus opintoja, TKK, Aalto Yliopisto.
  • Laajat mindfulness- ja tietoisuustaito opinnot, Integrum.
  • Parisuhdeneuvoja, Kataja ry (meneillään)
  • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto